تاثير ميکوريز در مقاومت گياه جو (Hordum vulgare) به شوري دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثير ميکوريز در مقاومت گياه جو (Hordum vulgare) به شوري کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثير ميکوريز در مقاومت گياه جو (Hordum vulgare) به شوري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
در این مطالعه تاثیر میكوریزی شدن ریشه گیاه جو در كاهش اثرات شوری مورد بررسی قرار گرفت. گیاهان میكوریزی و غیر میكوریزی در گلدان و در چهار چوب طرح كاملا تصادفی رشد داده شدند. برای تامین تیمارهای مختلف شوری در خاك، گیاهان با 200 میلی لیتر از محلول های 0 و 100 و 200 میلی مولار NaCl هر سه روز یكبار آبیاری شدند. نتایج اندازه گیری ها نشان داد كه آغشتگی ریشه به میكوریز با افزایش شوری كاهش یافت. میكوریزی شدن تاثیر مشخصی در مقدار قندهای احیا كنند و پروتئین كل گیاهان تحت تیمار شوری نداشت. مقدار پرولین گیاهان میكوریزی تنها در برگ و در شوری 100 میلی مولار افزایش نشان داد. همچنین میكوریزی شدن تاثیری در مقدار كلروفیل a و b گیاه نیز نداشت. در مورد یون ها، غلظت منیزیم در برگ ها، پتاسیم و فسفر در ریشه و برگ در شوری 0 و 100 میلی مولار، در گیاهان میكوریزی بیشتر از گیاهان غیر میكوریزی بود و مخصوصا سدیم در برگ گیاهان میكوریزی كاهش معنی داری نسبت به گیاهان غیر میكوریزی نشان داد. بر اساس نتایج بدست آمده پیشنهاد می شود كه مهمترین مكانیسم بهبود رشد در گیاهان میكوریزی جو افزایش جذب عناصر معدنی مفید و همچنین افزایش انتقال آنها به برگ و مهمتر از همه جلوگیری از انتقال سدیم اضافی به برگ ها به عنوان اندام های فتوسنتزی می باشد.
كلید واژه: میكوریز، شوری، جو
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید