عنوان : تاثير کاربرد نسبت هاي مختلف نيترات به آمونيوم بر ميزان فتوسنتز، تنفس و فعاليت آنزيم هاي آنتي اکسيدانت کلزا (.Brassica napus L) در شرايط شور
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثير کاربرد نسبت هاي مختلف نيترات به آمونيوم بر ميزان فتوسنتز، تنفس و فعاليت آنزيم هاي آنتي اکسيدانت کلزا (.Brassica napus L) در شرايط شور دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثير کاربرد نسبت هاي مختلف نيترات به آمونيوم بر ميزان فتوسنتز، تنفس و فعاليت آنزيم هاي آنتي اکسيدانت کلزا (.Brassica napus L) در شرايط شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثير کاربرد نسبت هاي مختلف نيترات به آمونيوم بر ميزان فتوسنتز، تنفس و فعاليت آنزيم هاي آنتي اکسيدانت کلزا (.Brassica napus L) در شرايط شور،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تاثير کاربرد نسبت هاي مختلف نيترات به آمونيوم بر ميزان فتوسنتز، تنفس و فعاليت آنزيم هاي آنتي اکسيدانت کلزا (.Brassica napus L) در شرايط شور :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهاي زراعي ايران

تعداد صفحات :10

به منظور بررسی تاثیر کاربرد نسبت های مختلف نیتروژن در سطوح مختلف شوری در محصول کلزا آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی در سال 87 انجام گرفت. فاکتور اول نسبت های نیتروژن نیترات به آمونیوم در چهار سطح (100:0، 75:25، 50:50 و 25:75) و فاکتور دوم شوری در دو سطح صفر و 200 میلی مولار کلرورسدیم بود. بیشترین وزن تر و خشک، سطح برگ و مقدار آب نسبی، میزان فتوسنتز و شدت تعرق و میزان پتاسیم در برگ در صورت کاربرد نسبت (50:50) نیترات به آمونیوم در شرایط غیر شور به دست آمد. با افزایش شوری مقادیر پارامترهای وزن تر، وزن خشک، سطح برگ، مقدار نسبی آب، میزان و فتوسنتز و شدت تعرق و میزان پتاسیم برگ به طور معنی داری کاسته شده و به نظر می رسد با افزایش شوری در صورت اعمال نسبت نیتروژنی، (50:50) نیترات به آمونیوم گیاه آسیب کمتری می بیند. همچنین فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت نظیر گلوتاتیون ردوکتاز، سوپراکسید دسیموتاز، پراکسیداز، کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز در نتیجه اعمال تیمارهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت در محیط شور به طور معنی داری بیشتر از شرایط غیر شور بود. در تیمارهایی که محصول کلزا از مقادیر بالای آمونیوم استفاده نموده بود میزان فعالیت این آنزیم ها بیشتر از شرایط تغذیه با نیترات بود. بیشترین میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت در صورت کاربرد نسبت نیترات به آمونیوم 50:50 و 25:75 اندازه گیری شد. به نظر می رسد با قرار گرفتن کلزا در محیط شور و کاربرد نسبت های نیتروژنی فوق، گیاه بهتر خواهد توانست شرایط تنش را سپری نماید.
كلید واژه: کلزا، شوری، نسبت های نیتروژن، آنزیم های آنتی اکسیدانت

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود تاثير کاربرد نسبت هاي مختلف نيترات به آمونيوم بر ميزان فتوسنتز، تنفس و فعاليت آنزيم هاي آنتي اکسيدانت کلزا (.Brassica napus L) در شرايط شور
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky