توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن :



تعداد صفحات:8
چکیده:
هدف : رنگ آناتو یک رنگ طبیعی ایمن برای کاربردهای خوراکی است که میتواند به عنوان جایگزین رنگهای سنتزی به کار رود. هدف از انجام این پژوهش، دستیابی به شرایط بهینه استخراج رنگ از دانه آناتو و رسیدن به بالاترین راندمان ممکن بوده است. مواد و روش ها : جهت استخراج رنگ آناتو از روش کاستلو استفاده شد. و جهت بهینه سازی شرایط استخراج از روش آماری رویه ی سطح پاسخ استفاده شد. فاکتورهای دما، زمان، نسبت وزنی دانه آناتو به حلال و نسبت کلروفرم به استون به عنوان متغیرهای آزمایش در نظر گرفته شد. آزمایش در دو تکرار و انجام شد. شدت رنگ را بوسیله اسپکتروفتومتر و جهت تعیین راندمان استحصال رنگ، مقدار پودر رنگی پس از خشک شدن توزین شد. نتایج و بحث : نتایج نشان داد فاکتورهای دما و نسبت دانه به حلال بر استخراج رنگ بیشترین اثر را دارند. افزایش دما ابتدا باعث افزایش رنگ شده ولی با افزایش بیشتر موجب تخریب رنگدانه می شود. افزایش نسبت دانه به حلال نیز ابتدا باعث افزایش رنگ شده ولی در ادامه به علت اشباع شدن حلال افزایشیدر میزان رنگ مشاهده نمی شود. حلال کلروفرم نسبت به استون میزان رنگ بیشتری را استخراج می کند. نتیجه گیری کلی : شرایط دمایی 60 درجه سانتیگراد، زمان 2 ساعت، 100 درصد کلروفرم و نسبت دانه به حلال 9/33 درصد، بیشترین میزان رنگ با راندمان 5/3 میلی گرم بر گرم دانه استخراج می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky