تاثیرافزودن لیکوپن برویژگیهای کیفی و ماندگاری ماست پرچرب دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیرافزودن لیکوپن برویژگیهای کیفی و ماندگاری ماست پرچرب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرافزودن لیکوپن برویژگیهای کیفی و ماندگاری ماست پرچرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
این تحقیق درراستای استفاده ازلیکوپن درماست پرچرب جهت بررسی تاثیر لیکوپنبه عنوان انتی اکسیدان طبیعی برویژگیهیا کیفی ماست پرچرب با ماندگاری بالا و پایداری اکسیداسیون می باشد دراین تحقیق لیکوپن استخراج شده به مقدار صفرنمونه کنترل 1و2و3درصد به ماست پرچرب اضافه میشود سپس ماست پرچرب بدون لیکوپن و دارای لیکوپن دردمای 4.5 درجه سانتیگراد نگهداری شده و هرهفته به مدت 8هفته ازمایشهای کیفی برروی نمونه ها انجام شد تیمارماست بالیکوپن اثرمثبتی دربهبود ویژگیهای کیفی ماست داشت و باعث افزایش مدت ماندگاری و پایداری اکسیداتیو ماست پرچرب شد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0